Termeni si conditii de utilizare

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.allure-travel.ro.
Site-ul www.allure-travel.ro este detinut si administrat in Romania de societatea cu capital privat SC Allure Travel SRL.

Contract intre utilizator si Allure Travel – SC Allure Travel SRL, denumita in continuare "Allure Travel". Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet Allure Travel (Site).


Acceptarea Termenilor & Conditiilor
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel.


Serviciile Allure Travel
Allure Travel va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.

Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din site avand posibilitatea de a efectua rezervari de servicii turistice direct de pe site, cat si plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plati on-line.


Allure Travel actioneaza ca si Agent
Allure Travel actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, altii (Furnizori de Servicii Turistice).
Allure Travel nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.


Informatiile publicate pe Site
Allure Travel ofera prin intermediul site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe site sunt de actualitate.
Allure Travel nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Allure Travel nu garanteaza ca informatia de pe site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.
Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.
Hotelurile isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive prezentat in site fara un avertisment prealabil.


Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Allure Travel si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigarii dvs. in site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Allure Travel pentru detalii complete.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.


Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic Allure Travel despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Allure Travel sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Allure Travel sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Allure Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.


Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Allure Travel.

Allure Travel nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe site.
Allure Travel sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Allure Travel isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.

In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, Allure Travel sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.

In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent.

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.


Utilizarea Site-ului

Allure Travel nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
Allure Travel nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.


Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.


Newsletter

Puteti subscrie la newsletter-ul Allure travel, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.


Interzicerea accesului pe Site

Allure Travel isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.


Responsabilitatea Allure Travel

Allure Travel nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Allure Travel este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).


Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
Allure Travel nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate.
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Allure Travel. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.


Forta Majora

Allure Travel nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Allure Travel sau furnizorii sai.


Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.


Modificari asupra Site-ului

Allure Travel poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.


Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin Allure Travel. Materialul continut pe Site este proprietatea Allure Travel sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
Numele Allure Travel precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale Allure Travel sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari

Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.
Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. Allure Travel utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. Allure Travel va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.


Confidentialitate

Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Allure Travel sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Allure Travel.


Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate arata cum Allure Travel colecteaza si utilizeaza datele personale pe care le furnizati pe website-ul nostru www.allure-travel.ro. De asemenea, descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie in ceea ce priveste folosirea de catre Allure Travel a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care ii puteti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le corectam sau sa le stergem. Daca aveti intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ni le adresati prin email sau in scris la adresele mentionate in pagina Contact.
Datele personale colectate sunt utilizate de SC ALLURE TRAVEL SRL exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale fata de turisti, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notificarilor catre unitatile hoteliere, alti tour-operatori, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizitionate de clienti impun acest lucru. Allure Travel nu divulga altor terte persoane datele personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.
Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Allure Travel va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.
Conform Legii nr. 677/2001, dvs. beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Dezvaluirea informatiilor personale
Vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti asa cum este descris mai sus in aceasta politica de confidentialitate. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale in cazul in care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale Allure Travel.


Securitate

Allure Travel se preocupa sa ofere o protectie ridicata a datelor personale salvate pe sistemele propri. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nici o informatie transmisa via Internet nu este in totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci cand inregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul in care le primim. Pagina web www.allure-travel.ro, la fel ca majoritatea site-urilor web de acest gen, nu utilizeaza criptarea prin protocolul SSL (https) pentru navigarea obisnuita. Allure Travel utilizeaza protocolul de criptare SSL pentru pagina de confirmare a platii cu cardul, inainte ca aceasta confirmare sa fie trimisa spre procesare catre Romcard. Allure Travel nu primeste si stocheaza date legate de cardurile clientilor, acestea fiind trimise exclusiv catre Romcard prin sistemul 3D Secure.
Link-uri catre alte web site-uri
Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a Allure Travel. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Declaratia de confidentialitate a Allure Travel nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va incurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui web site pe care il vizitati.


Cookie-urile

Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este importanta sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, nu veti putea face rezervari in site-ul Allure Travel. Pe langa cookie-urile setate de Allure Travel, site-ul nostru foloseste serviciile AddThis pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri si serviciile Facebook si Google pentru media sharing si statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca aceasta terta parte sa downloadeze cookie-uri in computerul dumneavoastra, care sa-i permita sa stranga date statistice referitoare la contentul personalizat si pentru monitorizarea campaniilor desfasurate de acestia.
Allure Travel nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte.


Newslettere

Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre Allure Travel se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.
Probleme sau intrebari
Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate in serios şi vom incerca sa le rezolvam. Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra specificata in pagina de Contact sau puteti trimite cererea prin intermediul mesageriei electronice la adresa office@allure-travel.ro
Modificari ale acestei politici de confidentialitate
Daca modificam aceasta politica de confidentialitate in moduri care va afecteaza datele personale de identificare pe care le-am colectat pe site-ul nostru, vom publica acele modificari in acest spatiu si va vom sfatui in legatura cu optiunile pe care le aveti ca rezultat al acelor modificari. Data ultimei publicari este afisata in partea de sus a acestei pagini.


Politica de Securitate

Allure Travel utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. Allure Travel se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a Allure Travel.

Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.
Allure Travel utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.


Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Allure Travel isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.


Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Allure Travel si este guvernat de legile din Romania.